Wij zijn Ingrid en Chris en wij trekken er graag op uit samen met onze 5 border collies; Kissmo, Kaigo, Odin, Qastor en Thoro.

Naarmate we meer en meer honden hadden, werd het ook moeilijker om steeds een accommodatie te vinden voor de vakantie. Daardoor ontstond er enkele jaren geleden ons avontuur met ons eigen stekje aan de zee (www.wheredogscomehome.eu)

Maar omdat we ook graag andere plekjes ontdekten, gingen we op zoek naar iets anders. We hadden een caravan waarmee we bijna elke weekend op wedstrijd gingen en waarmee we ook af en toe eens op vakantie gingen. Dat beviel ons heel goed tot we eens wat meer wilden rondtrekken in een land.

Vorig jaar huurden we dan voor het eerst een mobilehome. Wauw, wat was dat goed meegevallen! (https://www.diertjes.be/op-reis-met-de-mobilehome/). Wij die zeiden dat we nooit voor een MH zouden kiezen, begonnen nu toch wel wat te twijfelen 🙂 , maar we bleven nog trouw aan ons caravannetje. Dit jaar huurden we echter opnieuw een camper, deze keer voor 10 dagen ipv 14 dagen. Corona dwong ons om dichter bij huis te blijven en zo ontdekten we allerlei leuke plekjes in eigen land (https://www.diertjes.be/mini-roadtrip-belgie/). Tja, nu waren we toch wel echt overtuigd 😀 .

En opeens, de laatste dag van ons verlof, kwam hij op ons pad, toevallig bij het openen van een FBpagina; dit was hem; we wisten precies wat we wel en niet wilden en deze had het gewoon helemaal! En zo begint er dus een nieuw avontuur 😀